09 Februarie 2018Sursa: IPJ Covasna

Bultin informativ din 9 februarie 2018

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Dobârlău au fost sesizați despre faptul că pe raza de competență, în incinta unei locuințe, a avut loc un scandal.

Din verificările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, a reieșit că un tânăr de 27 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu un vecin, la domiciliul acestuia din urmă, iar după discuții contradictorii a devenit recalcitrant, a refuzat să părăsească locuința și l-a agresat pe vecinul său, un bărbat de 32 de ani. Ulterior, agresorul s-a întors la domiciliul victimei și a distrus o parte din  gardul imobilului cu un topor.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, 20 de zile de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.