01 Martie 2018Sursa: IPJ Covasna

Polițiștii au ”amendat” șoferițele cu flori de 1 Martie

Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Din informațiile existente la nivelul instituției noastre, anul acesta primăvara se va lăsa așteptată și, având în vedere acest aspect, polițiștii covasneni s-au mobilizat rapid și întreprind demersuri în vederea remedierii acestei situații. 

Daca în ceea ce privește condițiile meteo, competențele polițiștilor exclud posibilitatea efectuării de activități specifice pentru a ajuta primăvara să vină la timp, oamenii legii au acționat astăzi pe altă linie. Înainte de a începe serviciul, polițiștii s-au înarmat cu flori și au intrat în acțiune cu gândul de a “amenda” cât mai multe doamne și domnișoare, oferindu-le, pe lângă un zâmbet, și câteva recomandări preventive. 

Reacțiile nu au întârziat sa apără: zâmbetul s-a așternut larg pe chipul fiecărei șoferițe oprite în trafic, pentru simplul motiv de a le ura o “Primăvară frumoasă”.

Pentru ca acțiunile de astăzi, menite sa aducă primăvara măcar în suflete, să aibă efectul scontat, este necesară și implicarea cetățenilor, cărora polițiștii le recomandă: Să zâmbească mai des și să adopte în permanență o atitudine pozitivă.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna vă doresc o primăvară plină de bucurii. Ei vor fi la datorie pentru a se asigura că va fi liniștită și în siguranță.